Breve

Kuverter-negativ1

BREVE

Vores kunder sparer op til 30 % på porto og megen tid på administration af pakning, post og abonnementshåndtering.
Duus & Kompagni PortoService kender alle postdistributørernes produkter og ved, hvilket det bedst kan betale sig at anvende i den givne situation.

Alle ved, at B-post er billigere end A-post, men hvorfor ikke anvende billigste brevforsendelse hos Post Danmark, erhvervsbrev eller C-brev – ca. 25 % billigere end et standardbrev? Det forudsætter, at der er en del regler, der bliver overholdt. Korrekt forsendelsesform, korrekt indlevering og korrekte adresser. Det hjælper Duus & Kompagni PortoService dig med.

Det kan også gøres endnu billigere med Bladkompagniets listeomdelinger eller som bilag til segmenteret magasinpost. Et brev er ikke bare et brev. Nogle gange er det måske billigere at sende som pakke med vores storkundeaftaler.

Duus & Kompagni PortoService sikrer, at du betaler den rigtige pris og ikke fejlagtigt bliver pålagt unormale gebyrer af postselskaberne. Pas på ikke at fare vild i postjunglen – brug Duus & Kompagni PortoService, så kommer budskabet sikkert frem – og til den rigtige pris! Vidste du, at der er store besparelser på post til udlandet?