Magasinpost

Magasiner-post2

Magasinpost

Send et magasin på 100 gram for kun 3 – 4 kroner, afhængigt af mængde, frekvens og krav til hastighed. Duus & Kompagni er eksperter i magasinpost og kan spare jer for mange penge.
Et magasin kan distribueres på mange forskellige måder. Den bedst mulige pris kræver større planlægning for at leve op til mange krav og regler for de enkelte distributionsmåder. Fælles er, at udsendelsen skal have: korrekt forsendelsesform, korrekt indlevering og korrekte adresser. Det hjælper vi med.

  • Flere distributører

Vi anvender Post Danmark og Bladkompagniet. Duus & Kompagni PortoService sørger løbende for at optimere den billigst mulige kombination distributørerne imellem, ligesom andre forsendelsesformer, f.eks. pakkepost, automatisk aktiveres, når de er billigere i forhold til adresser, der skal modtage flere magasiner samtidigt, f.eks. biblioteker, institutioner eller virksomheder. Vi kan skifte fra distributør til distributør på enkelt adresseniveau, f.eks. ved gentagne udeblevne forsendelser eller klager. Vi sørger automatisk for videreforsendelse af klager fra kunder til relevante distributører. Flyt din dyre brevpost ind i magasinet og spar mange penge.

Bilag til magasinet eller kataloget kan pakkes til segmenter. F.eks. til en kreds eller afdeling, til nye medlemmer eller en anden gruppe, der skal have særligt materiale. Det kan f.eks. være en landsdækkende forening med lokalafdelinger, hvor lokalafdelingernes nyhedsbreve eller lokalblad bliver samsendt med hovedmagasinet.
Her betales kun for pakningen og de gram, bilaget vejer i magasinporto, i stedet for dyr brevporto

*Læs mere om magasinpost hos Post Danmark og Bladkompagniet nedenfor

  • Post Danmark

Magasinpost hos Post Danmark indebærer mulighed for flere forskellige ordninger og har mange regler og krav til indlevering for at opnå billigste pris. Duus & Kompagni PortoService sørger for, at du opfylder alle krav, undgår overraskelser og får billigste pris. Vi vejleder også i, hvad der skal til for at få det billigere.

Magasinerne skal have et ensartet, trykt indhold, som f.eks. kataloger, brochurer og blade. Hvert nummer af et magasin skal være på mindst 4 sider med tekstindhold, og numrene skal have samme udgiver og ID-nummer. Magasinerne skal være uden emballage eller være i plastfolie. De skal have en tydelig angivelse af titel på forsiden. Den enkelte titel skal være tildelt et fast, femcifret ID-nummer, som skal fremgå af magasinerne.

Magasinerne må max. veje 1 kg og skal måle min. 14 cm x 9 cm. De må max. måle 33 cm x 23 cm x 1½ – 2 cm. De skal udkomme minimum 4 x årligt med min. 1500 eks. pr. gang og min. 30.000 eks. om året med mulighed for mindre mod at betale op til minimum samt tillæg. Der er flere muligheder ved indleveringer på over 25.000 pr. gang.

Der skal være et fast antal årlige udsendelser fra samme afsender til principielt de samme modtagere. Almindelig til- og afgang bliver accepteret som udsving. Indholdet skal være papirbaseret. Der kan indlægges indstik af andet materiale end papir. Magasinerne må ikke indeholde individuelle meddelelser, men kan deles op i segmenter.
Bare rolig! – Duus & Kompagni PortoService sørger for, at du opfylder alle krav, undgår overraskelser og får billigste pris. Vi fortæller også, hvad der skal til for at få det billigere.

 

  • Bladkompagniet

Bladkompagniet tilbyder omdeling i 85 % af Danmark. Omdelingen foregår sammen med avisomdelingen. Dette betyder, at magasinerne når ud til modtagerne i tidsrummet 01:30 – 06:30. Der kan enten købes adresseret distribution – dvs., at der er påtrykt navn og adresse på produktet – eller listedistribution, som foregår sammen med de traditionelle morgenaviser, hvor der ikke er påtrykte adresser.

Prisen hos Bladkompagniet afhænger af kvaliteten af adresseregistret (se også adresser), distributionstype, abonnementssammensætningen mellem by og land, udkomstdag, oplag, frekvens og vægt.

 

 

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.